Založ si blog

Ľudovít Fuják: Kto chce vojská NATO na Slovensku?

Vášne slovenských politikov sú rôzne.Rozšírenie vojenskej prítomnosti NATO na jeho východnej hranici nedávno podľa očakávania schválili ministri obrany členských krajín aliancie na zasadnutí v Bruseli, oznámil generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.

Toto stredisko má slúžiť okrem iného ako „plánovacie a koordinačné strediská pre manévre nových aliančných síl veľmi rýchlej reakcie. „Podľa aliančných zdrojov majú byť zároveň výrazom podpory východným členom NATO,ktorí sa obávajú veľmocenských ambícií Ruska.

V ten deň sa oficiálne začala anektácia Slovenska zo strany USA a každý jeden politik,alebo politická strana ktorá by chcela protestovať proti vláde bude umlčaná CIA a možno nejakého odvážnejšieho,alebo odvážnych nájdu hniť niekde v potoku.Dlhé roky občania tohto štátu sa snažili vymaniť z Varšavského paktu a teraz sme bohužiaľ padli do paktu NATO.Oba tieto pakty nás potrebujú len ako potravu pre svoje dela a pomasírovanie ega určitých politikov.Najsmutnejšie na tom je však to,že za toto veliteľské centrum hlasovali na Slovensku aj strany,ktoré sa tvária ako proslovenské,alebo pronárodné a samotní Slováci ich poslali do NR SR v roku 2012.

Za veľkej podpory SMERU hlasovali za spomínané veliteľstvá aj opozičné strany ako KDH,Híd,SDKU,SaS a ďalších s cieľom oklamať ľudí.Pretože toto stredisko sa nebude nazývať základňou, ale nazvali to ako :„centrum styčného integračného tímu“. Polovicu z tohto tímu budú tvoriť vojaci USA a ďalších členov NATO. Ich oficiálnym cieľom bude „dohliadať na zabezpečenie hladkého príjmu vojsk NATO v prípade ich nasadenia na území SR“. V konečnom dôsledku to znamená, že príslušníci cudzích vojsk budú na našom území plánovať vojenskú okupáciu Slovenska,ktorá môže začať kedykoľvek,keď o tom rozhodnú USA a ich lokaji.Základňa NATO urobí zo Slovenska taktiež ľahký terč zo strany rôznych teroristov.

Smutné,že banda šašov v oblekoch zo západu aj východu môže vyvolať na svete katastrofu oproti ktorej bola 2.svetová vojna nič.

Ľudovít Fuják: Smer pripravuje pôdu pre okupačné vojská NATO

20.01.2016

Priatelia,Slováci,Slovenky. Poslanci Národnej rady SR nedávno a s veľkou väčšinou odobrili vládny návrh,na vyslovenie súhlasu s prítomnosťou zahraničných vojenských síl na území Slovenskej republiky.Za veľkej podpory SMERU hlasovali za spomínané veliteľstvá aj opozičné strany ako KDH,Híd,SDKU,SaS a ďalší.Je naozaj smutné,že banda nejakých šašov v drahých [...]

Ľudovít Fuják: Slovensko, aké bude (š) ?

07.12.2015

Zhruba o tri mesiace tu máme parlamentné voľby.Slováci rozhodnú o tom,akú domovinu,aký štát odovzdáme našim deťom.Či to bude štát plný korupcie,populizmu,nespravodlivosti,alebo štát,ktorý bude ako náš otec-štát ktorý pohladí,ale aj pokarhá. Blížiacimi voľbami sa z vládnej strany odškrtávajú nezmyselné balíčky,ktoré naozaj nič neriešia,zastrašuje sa [...]

Ľudovít Fuják: Prijmu politici a rôzni aktivisti svoj diel viny za to, čo sa stalo v Paríži?

16.11.2015

Aj keď mi je veľmi ľúto,čo sa stalo v piatok 13.novembra a rodinám obetí prajem úprimnú sústrasť,ale nedá mi napísať môj pohľad na to,čo sa stalo v piatok 13. Prajem si,aby všetci politici,vlastizradní politici a rôzni aktivisti,tlačiaci na prijímanie migrantov šli vysvetliť svoj postoj pozostalým obetiam či už po páde lietadla Ruskej federácie,prípadne obetiam [...]

UA Vojak / UA Armáda / Bachmut / Doneck /

ONLINE: Hlasovanie o pomoci Ukrajine v USA oddelia od balíka pre Izrael. Bez pomoci budú ruské útoky hrozivejšie

16.04.2024 06:10, aktualizované: 06:39

O vojenskej pomoci pre Ukrajinu a Izrael sa nebude v americkej Snemovni reprezentantov hlasovať spolu.

Irán, Izrael

Izrael verzus Irán: ako môže vyzerať odveta? + graf

16.04.2024 06:00

Irán bol cez víkend na Izrael schopný vypáliť okolo 350 dronov a balistických a riadených striel. Aká by mohla byť odveta židovského štátu?

macron

Svetoví darcovia prisľúbili Sudánu pomoc vo výške dvoch miliárd eur. Už rok tam zúri občianska vojna

15.04.2024 23:46

Macron to oznámil na záver medzinárodnej konferencie v Paríži. Jej cieľom bolo získať podporu pre Sudáncov.

Ľudovít Fuják

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 10725x
Priemerná čítanosť článkov: 2681x

Autor blogu

Kategórie