Založ si blog

Ľudovít Fuják: Slovensko, aké bude (š) ?

Zhruba o tri mesiace tu máme parlamentné voľby.Slováci rozhodnú o tom,akú domovinu,aký štát odovzdáme našim deťom.Či to bude štát plný korupcie,populizmu,nespravodlivosti,alebo štát,ktorý bude ako náš otec-štát ktorý pohladí,ale aj pokarhá.

Blížiacimi voľbami sa z vládnej strany odškrtávajú nezmyselné balíčky,ktoré naozaj nič neriešia,zastrašuje sa migrantským terorizmom,rozprávajú sa na kampani staré a oplzlé vtipy,populizuje sa každá príležitosť,ale všetko s jedným cieľom-prekryť to podstatné.

Štát ktorý radšej troví ako tvorí,nemá ružovú budúcnosť.Za posledné štyri roky sme sa presvedčili,že istoty už naozaj nestačia.Pretože ľudia si zaslúžia riešenia a prácu.Riešenia o tom,akú vládu si zvolíme,akú orientáciu si zvolíme a akým „smerom“ sa pohneme.

Každá politika má zlyhania a slabiny,ale každý politik má povinnosť hľadať také podmienky,ktoré podporujú zabezpečenie domova,ochranu domova a ochranu rodiny.O tom všetkom je sila štátu,Slováci.

Prosím vás,netlieskajme politikom ktorí ožobráčili náš štát,klepnime im po prstoch a nedovoľme,aby sa zo zlodejov naďalej stávali celebrity.5.marca zachránime náš štát!!!

Verím,že v tento dátum utneme tomuto zlostnému a neukojenému drakovi všetkých 150 hláv a vrátime náš štát presne tam,kde má byť presne po 89.

Vráťme do srdca Slovákom hrdosť,spravodlivosť a úctu.

Ľudovít Fuják: Smer pripravuje pôdu pre okupačné vojská NATO

20.01.2016

Priatelia,Slováci,Slovenky. Poslanci Národnej rady SR nedávno a s veľkou väčšinou odobrili vládny návrh,na vyslovenie súhlasu s prítomnosťou zahraničných vojenských síl na území Slovenskej republiky.Za veľkej podpory SMERU hlasovali za spomínané veliteľstvá aj opozičné strany ako KDH,Híd,SDKU,SaS a ďalší.Je naozaj smutné,že banda nejakých šašov v drahých [...]

Ľudovít Fuják: Kto chce vojská NATO na Slovensku?

18.11.2015

Vášne slovenských politikov sú rôzne.Rozšírenie vojenskej prítomnosti NATO na jeho východnej hranici nedávno podľa očakávania schválili ministri obrany členských krajín aliancie na zasadnutí v Bruseli, oznámil generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg. Toto stredisko má slúžiť okrem iného ako „plánovacie a koordinačné strediská pre manévre nových aliančných [...]

Ľudovít Fuják: Prijmu politici a rôzni aktivisti svoj diel viny za to, čo sa stalo v Paríži?

16.11.2015

Aj keď mi je veľmi ľúto,čo sa stalo v piatok 13.novembra a rodinám obetí prajem úprimnú sústrasť,ale nedá mi napísať môj pohľad na to,čo sa stalo v piatok 13. Prajem si,aby všetci politici,vlastizradní politici a rôzni aktivisti,tlačiaci na prijímanie migrantov šli vysvetliť svoj postoj pozostalým obetiam či už po páde lietadla Ruskej federácie,prípadne obetiam [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Ľudovít Fuják

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 10733x
Priemerná čítanosť článkov: 2683x

Autor blogu

Kategórie