Založ si blog

Ľudovít Fuják: Smer pripravuje pôdu pre okupačné vojská NATO

Priatelia,Slováci,Slovenky.

Poslanci Národnej rady SR nedávno a s veľkou väčšinou odobrili vládny návrh,na vyslovenie súhlasu s prítomnosťou zahraničných vojenských síl na území Slovenskej republiky.Za veľkej podpory SMERU hlasovali za spomínané veliteľstvá aj opozičné strany ako KDH,Híd,SDKU,SaS a ďalší.Je naozaj smutné,že banda nejakých šašov v drahých oblekoch,dokáže z jedného dňa na druhý vyvolať provokačné vášne proti Ruskej federácii a bez rozmýšľania zvyšujú napätie a destabilizujú situáciu v našom stredoeurópskom regióne.

Dnes som si prečítal jeden zaujímavý článok,že SMER dokonca odsúhlasil rekonštrukciu budovy pre tento vojenský tím NATO.Pýtam sa preto:nemocnice,školy,historické a kultúrne pamiatky na Slovensku nepotrebujú rekonštrukciu?

Rekonštrukcia budovy priatelia,kde budú sídliť okupačné vojská NATO bude stáť 4,081 milióna eur s DPH,tak sa to uvádza v správe ministerstva obrany.Časť z toho vraj uhradí NATO.Pred kým a pred čím nás budú chrániť?

V 68-mom by veta znela:Umiestnením jednotiek sovietskych vojsk je zvýšiť reakcieschopnosť Varšavského paktu a uľahčiť nasadenie jednotiek veľmi rýchlej reakcie a jednotiek rýchleho nasadenia.

Dnes veta znie podobne:Cieľom pôsobenia jednotky bude zvýšiť reakcieschopnosť aliancie a uľahčiť nasadenie jednotiek veľmi rýchlej reakcie a jednotiek rýchleho nasadenia. Tím tak bude dohliadať na prípravu, koordináciu a zabezpečenie hladkého príjmu koaličných vojsk NATO v prípade ich nasadenia na území Slovenskej republiky.

Ak by nedajbože k niečomu prišlo,tak Vajnory budú prvým miestom kam dopadnú rakety proti NATO,čiže aj proti nám,keďže sme súčasťou tohoto vojenského zoskupenia…

Obraz o politike SMERU si vytvorte už aj vy…

 

Ľudovít Fuják: Slovensko, aké bude (š) ?

07.12.2015

Zhruba o tri mesiace tu máme parlamentné voľby.Slováci rozhodnú o tom,akú domovinu,aký štát odovzdáme našim deťom.Či to bude štát plný korupcie,populizmu,nespravodlivosti,alebo štát,ktorý bude ako náš otec-štát ktorý pohladí,ale aj pokarhá. Blížiacimi voľbami sa z vládnej strany odškrtávajú nezmyselné balíčky,ktoré naozaj nič neriešia,zastrašuje sa [...]

Ľudovít Fuják: Kto chce vojská NATO na Slovensku?

18.11.2015

Vášne slovenských politikov sú rôzne.Rozšírenie vojenskej prítomnosti NATO na jeho východnej hranici nedávno podľa očakávania schválili ministri obrany členských krajín aliancie na zasadnutí v Bruseli, oznámil generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg. Toto stredisko má slúžiť okrem iného ako „plánovacie a koordinačné strediská pre manévre nových aliančných [...]

Ľudovít Fuják: Prijmu politici a rôzni aktivisti svoj diel viny za to, čo sa stalo v Paríži?

16.11.2015

Aj keď mi je veľmi ľúto,čo sa stalo v piatok 13.novembra a rodinám obetí prajem úprimnú sústrasť,ale nedá mi napísať môj pohľad na to,čo sa stalo v piatok 13. Prajem si,aby všetci politici,vlastizradní politici a rôzni aktivisti,tlačiaci na prijímanie migrantov šli vysvetliť svoj postoj pozostalým obetiam či už po páde lietadla Ruskej federácie,prípadne obetiam [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Ľudovít Fuják

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 10729x
Priemerná čítanosť článkov: 2682x

Autor blogu

Kategórie