Ľudovít Fuják: Kto chce vojská NATO na Slovensku?

18. novembra 2015, Ľudovít Fuják, Nezaradené

Vášne slovenských politikov sú rôzne.Rozšírenie vojenskej prítomnosti NATO na jeho východnej hranici nedávno podľa očakávania schválili ministri obrany členských krajín aliancie na zasadnutí v Bruseli, oznámil generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.

Toto stredisko má slúžiť okrem iného ako „plánovacie a koordinačné strediská pre manévre nových aliančných síl veľmi rýchlej reakcie. „Podľa aliančných zdrojov majú byť zároveň výrazom podpory východným členom NATO,ktorí sa obávajú veľmocenských ambícií Ruska.

V ten deň sa oficiálne začala anektácia Slovenska zo strany USA a každý jeden politik,alebo politická strana ktorá by chcela protestovať proti vláde bude umlčaná CIA a možno nejakého odvážnejšieho,alebo odvážnych nájdu hniť niekde v potoku.Dlhé roky občania tohto štátu sa snažili vymaniť z Varšavského paktu a teraz sme bohužiaľ padli do paktu NATO.Oba tieto pakty nás potrebujú len ako potravu pre svoje dela a pomasírovanie ega určitých politikov.Najsmutnejšie na tom je však to,že za toto veliteľské centrum hlasovali na Slovensku aj strany,ktoré sa tvária ako proslovenské,alebo pronárodné a samotní Slováci ich poslali do NR SR v roku 2012.

Za veľkej podpory SMERU hlasovali za spomínané veliteľstvá aj opozičné strany ako KDH,Híd,SDKU,SaS a ďalších s cieľom oklamať ľudí.Pretože toto stredisko sa nebude nazývať základňou, ale nazvali to ako :„centrum styčného integračného tímu“. Polovicu z tohto tímu budú tvoriť vojaci USA a ďalších členov NATO. Ich oficiálnym cieľom bude „dohliadať na zabezpečenie hladkého príjmu vojsk NATO v prípade ich nasadenia na území SR“. V konečnom dôsledku to znamená, že príslušníci cudzích vojsk budú na našom území plánovať vojenskú okupáciu Slovenska,ktorá môže začať kedykoľvek,keď o tom rozhodnú USA a ich lokaji.Základňa NATO urobí zo Slovenska taktiež ľahký terč zo strany rôznych teroristov.

Smutné,že banda šašov v oblekoch zo západu aj východu môže vyvolať na svete katastrofu oproti ktorej bola 2.svetová vojna nič.