Ľudovít Fuják: Slovensko, aké bude (š) ?

7. decembra 2015, Ľudovít Fuják, Nezaradené

Zhruba o tri mesiace tu máme parlamentné voľby.Slováci rozhodnú o tom,akú domovinu,aký štát odovzdáme našim deťom.Či to bude štát plný korupcie,populizmu,nespravodlivosti,alebo štát,ktorý bude ako náš otec-štát ktorý pohladí,ale aj pokarhá.

Blížiacimi voľbami sa z vládnej strany odškrtávajú nezmyselné balíčky,ktoré naozaj nič neriešia,zastrašuje sa migrantským terorizmom,rozprávajú sa na kampani staré a oplzlé vtipy,populizuje sa každá príležitosť,ale všetko s jedným cieľom-prekryť to podstatné.

Štát ktorý radšej troví ako tvorí,nemá ružovú budúcnosť.Za posledné štyri roky sme sa presvedčili,že istoty už naozaj nestačia.Pretože ľudia si zaslúžia riešenia a prácu.Riešenia o tom,akú vládu si zvolíme,akú orientáciu si zvolíme a akým „smerom“ sa pohneme.

Každá politika má zlyhania a slabiny,ale každý politik má povinnosť hľadať také podmienky,ktoré podporujú zabezpečenie domova,ochranu domova a ochranu rodiny.O tom všetkom je sila štátu,Slováci.

Prosím vás,netlieskajme politikom ktorí ožobráčili náš štát,klepnime im po prstoch a nedovoľme,aby sa zo zlodejov naďalej stávali celebrity.5.marca zachránime náš štát!!!

Verím,že v tento dátum utneme tomuto zlostnému a neukojenému drakovi všetkých 150 hláv a vrátime náš štát presne tam,kde má byť presne po 89.

Vráťme do srdca Slovákom hrdosť,spravodlivosť a úctu.