Založ si blog

Ľudovít Fuják: Slovensko, aké bude (š) ?

Zhruba o tri mesiace tu máme parlamentné voľby.Slováci rozhodnú o tom,akú domovinu,aký štát odovzdáme našim deťom.Či to bude štát plný korupcie,populizmu,nespravodlivosti,alebo štát,ktorý bude ako náš otec-štát ktorý pohladí,ale aj pokarhá.

Blížiacimi voľbami sa z vládnej strany odškrtávajú nezmyselné balíčky,ktoré naozaj nič neriešia,zastrašuje sa migrantským terorizmom,rozprávajú sa na kampani staré a oplzlé vtipy,populizuje sa každá príležitosť,ale všetko s jedným cieľom-prekryť to podstatné.

Štát ktorý radšej troví ako tvorí,nemá ružovú budúcnosť.Za posledné štyri roky sme sa presvedčili,že istoty už naozaj nestačia.Pretože ľudia si zaslúžia riešenia a prácu.Riešenia o tom,akú vládu si zvolíme,akú orientáciu si zvolíme a akým „smerom“ sa pohneme.

Každá politika má zlyhania a slabiny,ale každý politik má povinnosť hľadať také podmienky,ktoré podporujú zabezpečenie domova,ochranu domova a ochranu rodiny.O tom všetkom je sila štátu,Slováci.

Prosím vás,netlieskajme politikom ktorí ožobráčili náš štát,klepnime im po prstoch a nedovoľme,aby sa zo zlodejov naďalej stávali celebrity.5.marca zachránime náš štát!!!

Verím,že v tento dátum utneme tomuto zlostnému a neukojenému drakovi všetkých 150 hláv a vrátime náš štát presne tam,kde má byť presne po 89.

Vráťme do srdca Slovákom hrdosť,spravodlivosť a úctu.

Ľudovít Fuják: Smer pripravuje pôdu pre okupačné vojská NATO

20.01.2016

Priatelia,Slováci,Slovenky. Poslanci Národnej rady SR nedávno a s veľkou väčšinou odobrili vládny návrh,na vyslovenie súhlasu s prítomnosťou zahraničných vojenských síl na území Slovenskej republiky.Za veľkej podpory SMERU hlasovali za spomínané veliteľstvá aj opozičné strany ako KDH,Híd,SDKU,SaS a ďalší.Je naozaj smutné,že banda nejakých šašov v drahých [...]

Ľudovít Fuják: Kto chce vojská NATO na Slovensku?

18.11.2015

Vášne slovenských politikov sú rôzne.Rozšírenie vojenskej prítomnosti NATO na jeho východnej hranici nedávno podľa očakávania schválili ministri obrany členských krajín aliancie na zasadnutí v Bruseli, oznámil generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg. Toto stredisko má slúžiť okrem iného ako „plánovacie a koordinačné strediská pre manévre nových aliančných [...]

Ľudovít Fuják: Prijmu politici a rôzni aktivisti svoj diel viny za to, čo sa stalo v Paríži?

16.11.2015

Aj keď mi je veľmi ľúto,čo sa stalo v piatok 13.novembra a rodinám obetí prajem úprimnú sústrasť,ale nedá mi napísať môj pohľad na to,čo sa stalo v piatok 13. Prajem si,aby všetci politici,vlastizradní politici a rôzni aktivisti,tlačiaci na prijímanie migrantov šli vysvetliť svoj postoj pozostalým obetiam či už po páde lietadla Ruskej federácie,prípadne obetiam [...]

Oheň / Plamene / Požiar /

Rusko plánuje sabotáže v Európe. Moskva nemá zábrany, varujú tajné služby

05.05.2024 17:06

Keir Giles z inštitútu Chatham House tvrdí, že vďaka nim sa môže Rusko naučiť, ak chce skutočne Európu paralyzovať. Ide podľa neho o nácvik.

Tank / Gaza /

Netanjahu odmietol požiadavku Hamasu na ukončenie vojny. Izrael uzavrel dôležitý hraničný priechod s Gazou

05.05.2024 16:20

Politický vodca Hamasu Ismáíl Haníja obvinil Netanjahua zo sabotovanie snáh o sprostredkovanie dohody o prímerí.

Zuzana Čaputová

Čaputová sa nechystá do straníckej politiky. Chce zostať na Slovensku a byť užitočná pre spoločnosť

05.05.2024 16:00

Rozhodnutie nekandidovať opätovne na hlavu štátu neľutuje.

Rusko Toržók Putin prezident

Slovenská firma zaradená na sankčný zoznam USA predávala softvér do Ruska, jej majiteľ je zapojený do miliónovej kauzy so zmenkou v Moskve

05.05.2024 16:00

Podľa zistení Pravdy je majiteľom eseročky cudzinec, ktorý býva v Londýne a spoluvlastní schránkovú firmu, ktorá sa objavila aj v databáze Pandora Papers.

Ľudovít Fuják

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 10755x
Priemerná čítanosť článkov: 2689x

Autor blogu

Kategórie